OM MEG

Mitt navn er Victoria Vammeli Wiik, og jeg er 20 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Askim, men flyttet til Oslo etter sommeren 2018. Etter videregående var jeg usikker på hva jeg hadde lyst til videre, og etter mye tenking valgte jeg til slutt å ta en bachelor i økonomi og ledelse ved Høyskolen Kristiania. Noe jeg ikke har angret på i etterkant!

Nå er jeg på mitt 4.semester og har valgt å spesialisere meg i valgfaget Varehandel. Gjennom modul 2 og 4 har vi Digital Markedsføring herav hvorfor denne bloggen er laget. Dette er et emne som interesserer meg mye gjennom at man lærer hvordan denne digitale verden utvikler seg. Og man lærer mye relevant i forhold til jobb og verden generelt.

Ved siden av å studere jobber jeg på Peppes Pizza og som ekstrahjelp på en klesbutikk med navnet Julie Josephine. Ellers liker jeg å gjøre det bra på skolen, være med venner, trening og familie. Jeg vil si at jeg er interessert, liker utfordringer og det å lære, pliktoppfyllende, positiv og elsker å jobbe med og sammen med andre mennesker.

Mitt mål dette semesteret er å lære mest mulig og komme meg litt ut av komfortsonen. Dette er et mer praktisk fag enn hva jeg er vant til gjennom at vi skal lage nettbutikk, men jeg gleder meg til å få en bedre innsikt i den digitale verden og hvordan god kunnskap rundt dette vil hjelpe meg videre i arbeidslivet.